• Alle

'Cowboys & Indians' bij Karavaan Festival

vrijdag 29 mei 2020 11:00 uur


Het Karavaan Festival strijkt van 29 mei tot en met 7 juni neer in de regio Alkmaar. Tien dagen lang bijzonder locatietheater op verrassende plekken en een zomers festivalhart in het groene Victoriepark Alkmaar met het populaire Tentjestheater, gratis straattheater, livemuziek, Kinderkaravaan en een pop-up restaurant. Het thema deze editie is 'Groeizucht'.

Eén van de highlights van dit jaar is de première van de grootse oeropera 'Kaapdiegoeiekoop' op het strand van Bergen aan Zee. En in het jaarlijks terugkerende agrarische thema maakt Karavaan een eigen productie, het boerendrama 'Kiem', op een boerderij in de Schermer. In het prachtige lintdorp Driehuizen ontdek je - van de makers van 'Bleekneusjes' - de splinternieuwe voorstelling 'Uw eigen Kersentuin'. Voor de voorstelling 'Cowboys & Indians' reisden de theatermakers af naar de indianenreservaten in de Verenigde Staten, ontmoetten daar de faithkeeper van de Berenclan van de Onyota'a:ka-stam en maken met hem een moderne western in Heerhugowaard. Verder is er onder meer een theatrale fietsroute door Koedijk en Sint Pancras en een Nieuwe Makers-route door de binnenstad met werk van jonge theatermakers.

Tentjestheater

Het festivalhart is elke dag goed voor een shot inspiratie met een wel heel gevarieerd en gratis te bezoeken programma van straattheater, pop-up performances en livemuziek. Het populaire Tentjestheater wordt uitgebreid en op beide Pinksterdagen is er familietheater met onder meer de theatervoorstelling 'Koning van Katoren'. Het vorig jaar opgerichte Ministerie van Alkmaarse Zaken ontregelt het festivalhart, met de 'Groeilobby'. Dit alles is slechts een klein tipje van de festivalsluier.

De algemene kaartverkoop start 3 april. Kijk hier voor informatie en voorstellingen.











































Hartelijke groet,
Els Schipper
Karavaan, buitengewoon theater op locatie
M (06) 44186197
www.karavaan.nl







Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
 

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.






Campagnebeeld Karavaan Festival 2020. Campagnebeeld Karavaan Festival 2020. ©(Foto: Bowie Verschuuren)