• Alle

Proefwandeling Gezond Natuur Wandelen Vlaardingen - Heemtuin

vrijdag 8 juli 2022 10:00 - 11:00 uur


Wandelen door het groen in de buurt, met mensen uit de buurt 

Gezellig, gratis, goed voor de stemming 

Gezond Natuur Wandelen houdt mensen op een gezellige manier in beweging. Een uurtje uitwaaien in de buurt, samen met mensen uit de buurt.

Wandelen in de natuur is niet alleen goed voor je fysieke, maar ook voor de mentale gezondheid. Je wordt er rustiger van en gaat positiever denken. Gezond Natuur Wandelen is er voor iedereen die meer wil bewegen en van de natuur wil genieten.  

Ook in Vlaardingen worden wekelijkse wandelingen georganiseerd. Nu al in Holy, maar binnenkort gaan we ook Gezond Natuur Wandelen vanaf de Heemtuin in Westwijk (Heemtuinpad 1). In juli zijn daar 2 proefwandelingen; vrijdag 1 juli en vrijdag 8 juli, beide van 10 tot 11 uur. Sluit gezellig aan en wandel mee vanaf deze schitterende tuin. 

Er wordt een uur gewandeld in rustig tempo. Het is laagdrempelig, je hoeft je niet op te geven, je komt wanneer je zin hebt. Het is gratis, alleen het kopje koffie of thee na afloop is (soms) voor eigen rekening. Kijk voor meer informatie, tijden en adressen op www.gezondnatuurwandelen.nl.

Wandelbegeleiders gezocht 

Gezond Natuur Wandelen zoekt mensen die het leuk vinden om wandelingen te begeleiden. Vrijwilligers worden ondersteund met cursussen natuurbeleving (verzorgd door IVN), wandelbegeleiding (KWbN) en EHBO. Geïnteresseerd? Neem contact op met Monique van Dalen: monique@gezondnatuurwandelen.nl 

Gezond Natuur Wandelen wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, Provincie Zuid-Holland, RCOAK en Fonds Vlaardingen Schiedam. 


Correcties, vragen of aanvullingen?

Proefwandeling Gezond Natuur Wandelen Vlaardingen - Heemtuin Proefwandeling Gezond Natuur Wandelen Vlaardingen - Heemtuin ©(Foto: )