• Alle

Buurtgezinnen aan de Lonkende Leestafel

zaterdag 24 september 2022 11:00 uur


 ‘De Lonkende Leestafel’ is een activiteit in de Bibliotheek Langedijk waarbij informatie wordt gedeeld over uiteenlopende onderwerpen. Op diverse zaterdagochtenden, van 11.00 tot 12.00 uur kan iedereen aanschuiven rondom een huiselijke tafel. 

Aan de Lonkende Leestafel op zaterdag 24 september vertelt Corina Arends over het project Buurtgezinnen. Dit project is relatief nieuw in de gemeente Dijk en Waard en dus is het fijn als er meer over bekend wordt. Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Het steungezin ontlast de ouders en biedt extra aandacht. Het kan gaan om praktische hulp bij het brengen van kinderen naar de (sport)vereniging of het bieden van een rustige huiswerkplek. Maar ook het ondernemen van gezellige activiteiten of extra aandacht besteden aan elkaar kan onderdeel zijn van de ondersteuning.

Wil je meer informatie? Kijk op www.bibliotheeklangedijk.nl of mail tdevries@bibliotheeklangedijk.nl.


<p>Aan de Lonkende Leestafel op zaterdag 24 september vertelt Corina Arends over het project Buurtgezinnen. </p> Aan de Lonkende Leestafel op zaterdag 24 september vertelt Corina Arends over het project Buurtgezinnen. ©(Foto:&nbsp; aangeleverd)locatie

Bibliotheek Langedijk
Bosgroet 4
Zuid-Scharwoude