• Alle

Theatervoorstelling ‘Zus van mijn zus’ in Haarlem

vrijdag 26 mei 2023 20:00 uur


HAARLEM - Van 22 maart tot en met 27 mei 2023 toert de theatervoorstelling door het land en zal 26 en 27 mei in Haarlem te zien zijn bij de Schuur. De voorstelling van Via Rudolphi Producties schetst een portret van twee zussen die ooit drie zussen waren.

Twee zussen komen bij elkaar om te bespreken of ze de grafrechten van hun vijftig jaar geleden overleden zusje zullen verlengen. Ontelbare herinneringen, gedachten en emoties passeren al snel de revue. Zo ontstaat een portret van twee zussen die ooit drie zussen waren. Heden en verleden gaan naadloos in elkaar over, met de dood als onlosmakelijk deel van het leven. Intiem en niets ontziend. Een levenslustige voorstelling over dood, familie en liefde. Met ‘Zus van mijn zus’ gaat een lang gekoesterde wens van actrices Ariane Schluter en Marisa van Eyle in vervulling: voor het eerst staan zij samen op het toneel.

Meer informatie en tickets via www.schuur.nl/theater/zus-van-mijn-zus.


©(Foto: aangeleverd)

<p>Actrices Ariane Schluter en Marisa van Eyle staan voor het eerst samen op het toneel.</p> Actrices Ariane Schluter en Marisa van Eyle staan voor het eerst samen op het toneel. ©(Foto: aangeleverd)locatie

Toneelschuur

Haarlem