• Alle

Rijswijks Jeugdtheater speelt Peter Pan

zaterdag 27 mei 2023 19:30 t/m zondag 28 mei 14:00 uur


Na spetterende voorstellingen van ‘The Wizard of Oz’ en ‘The Addams Family’, brengt het Rijswijks Jeugdtheater de betoverende musicalvoorstelling ‘Peter Pan de Musical’ op 27 en 28 mei in de Rijswijkse Schouwburg. De voorstelling wordt gespeeld door jeugdspelers van het RJT in de leeftijd van 10-18 jaar.

Wendy en haar broertjes leven een rustig en saai leven, maar dit wordt verstoord als Peter Pan hun leven binnenvliegt. Hij neemt Wendy en haar broertjes mee naar een onbekende magische wereld met piraten, zeemeerminnen en krijgers. Samen met Peter en zijn vrienden gaan ze de strijd aan met de gemene kapitein Haak en beleven ze spannende avonturen. Een verhaal over vriendschap, verlangen, verantwoordelijkheid, opgroeien en volwassen zijn.

De regie is in handen van Jim Bes, de zang staat onder leiding van Nathalie van der Kaaden, de choreografie is gemaakt door Jilly Knol. Kaarten zijn te bestellen online via www.rijswijkseschouwburg.nl of 070-3360336.


<p>De jeugdspelers van het Rijswijks Jeugd Theater hebben zin in hun vertolking van Peter Pan.</p> De jeugdspelers van het Rijswijks Jeugd Theater hebben zin in hun vertolking van Peter Pan. ©(Foto: RJT )