• Alle

Flow Slow Art Rondleidingen bij Museum van de Geest

vrijdag 26 mei 2023 10:30 uur


HAARLEM - Vanwege de European Mental Health Week organiseert het Museum van de Geest op vrijdag 26 mei een speciale Flow Slow Flow Art rondleiding. Flow Magazine founder Irene Smit neemt je mee langs 5 kunstwerken.

Van maandag 22 mei tot en met zondag 28 mei 2023 is het European Mental Health Week. Het kabinet roept tijdens deze week alle scholen, sport, cultuur, jeugdverenigingen, werkgevers en maatschappelijke organisaties op om tijdens deze week aandacht te besteden aan mentale gezondheid. Het Museum van de Geest maakt door kunst- en cultuurprogramma’s mentale gezondheid bespreekbaar en organiseert speciaal voor deze week in samenwerking met Flow Magazine een exclusieve Slow Flow Art rondleiding door Flow founder Irene Smit. Tijdens de 50 minuten durende rondleiding neemt Irene je mee langs vijf kunstwerken. Door aandacht te schenken aan een paar objecten, zie je dingen die je anders niet had opgemerkt en ervaar je de werken ook op een andere manier. Ook vertel Irene je over het gebouw en andere werken uit het museum. 

Tickets

Om het bezoek helemaal af te maken ontvang je naast je ticket een kop koffie of thee met lekkernij na afloop in het Museumcafe, een Flow-goodiebag ter waarde van 25 euro en een gratis online training van Flow ‘Week voor jezelf’ ter waarde van 59,95 euro. Tickets zijn te verkrijgen via www.museumvandegeest.nl.


Voor de week van de European Mental Health is er een speciale Flow Slow Flow Art rondleiding. Voor de week van de European Mental Health is er een speciale Flow Slow Flow Art rondleiding. ©(Foto: Museum van de Geest)locatie

Museum van de Geest
Schotersingel 2
2021GE HaarlemRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.