• Alle

Hoogfeest met Misa Criolla in Barth

zondag 28 mei 2023 10:00 uur


Eerste Pinksterdag, 28 mei, vindt er een muzikaal-feestelijk project plaats in de kathedraal van het Westland, de Bartholomeuskerk in Poeldijk. De organisatie belooft vurige klanken, in meerdere opzichten.

Zondag 28 mei wordt tijdens het Hoogfeest van Pinksteren de Misa Criolla van Ariel Amirez uitgevoerd. Het Bartholomeuskoor en Kamerkoor Couleur Vocale van de zangkoren Deo Sacrum trekken samen op in dit muzikaal-feestelijke project. Ook projectdeelnemers zijn aangesloten om er een feestelijke viering van te maken, samen met de tenorsolist Jorge Martina en Ensemble del Sur. Voorganger deze viering is Pastor Kwee.

Vurig

De organisatie: “Niet alleen het vuur van de Geest zal op het Hoogfeest van Pinksteren over u komen. Na afloop van de viering is er een feestelijke finale. Die garandeert dat de temperatuur oploopt en voor zomerse sferen zorgt! Fièsta dus!” Verder wordt er koffie en thee geschonken.

Praktische informatie

Het Hoogfeest wordt gevierd in de St. Bartholomeuskerk in Poeldijk, Voorstraat 109. De viering begint om 10.30 uur, de kerk is open vanaf 10.00 uur. Er wordt een deurcollecte gehouden.


<p>Eerste Pinksterdag 2023 weerklinken er vurige klanken door de Bartholomeuskerk.</p> Eerste Pinksterdag 2023 weerklinken er vurige klanken door de Bartholomeuskerk. ©(Foto: Archief)