• Alle

Schanspolder gokt op zonnige tuintjesmarkt

zondag 11 juni 2023 13:00 - 16:00 uur


Wegens succes in voorgaande jaren houden de actieve bewoners van de Schanspolder opnieuw een vrije-tuintjesverkoop. Vanuit de voortuinen worden allerlei spulletjes te koop aangeboden.

Door Kor Kegel

De tuintjesmarkt vindt plaats op de zondagmiddag van 11 juni van 13.00 tot 16.00 uur. De ervaring leert dat in die uurtjes op zondag de meeste belangstellenden langs lopen. De organisatie rekent helemaal op een zonovergoten tuintjesverkoop.

Sociale manier

Het is een sociale manier om af te komen van spulletjes waaraan je niet meer gehecht bent en waar anderen misschien juist blij mee zijn, zegt de organisatie. Lang niet alle bewoners van de Schanspolder stellen hun voortuin open, maar er zijn altijd voldoende tuinen die een bezichtiging de moeite waard maken.

Antwoordstrookje

Bewoners die mee willen doen hebben thuis bericht gekregen en kunnen zich via het antwoordstrookje aanmelden door het uiterlijk vrijdag 2 juni in de bus te doen aan de Julianastraat 17. Als er een leuk aantal strookjes binnen is, kan de organisatie een handige route maken, hoewel iedereen natuurlijk vrij is om een eigen loopje door de Schanspolder uit te stippelen.


<p>Foto ter illustratie.</p> Foto ter illustratie. ©(Foto: Archief)