• Alle

Jona en de walvis 11 juni bij Kliederkerk Wateringen

zondag 11 juni 2023 16:00 - 19:00 uur


‘Jona en de walvis’, dat is het Kliederkerkthema van zondagmiddag 11 juni in de Mariaschool aan de Waterspil in Wateringen. De oecumenisch vormgegeven Kliederkerk is er van 16.00 – 19.00 uur.

Jona, een moedige jongen, belandt in het avontuur van zijn leven wanneer hij door een reusachtige walvis wordt opgeslokt. In de duisternis van de buik van het dier ontdekt hij een betoverende onderwaterwereld vol kleurrijke wezens. Geleid door zijn nieuwsgierigheid en vastberadenheid, gaat Jonas op een zoektocht om de walvis te redden van een gevaarlijke harpoenjager. Met moed en slimheid slaagt Jonas erin de walvis te bevrijden en keert hij veilig terug naar huis. Het verhaal van Jona en de Walvis inspireert jong en oud om te geloven in de kracht van moed en vriendelijkheid.

Spelenderwijs

Jona en de walvis vertaalt zich in knutselen, een speels, beweeglijk parcours, spel en muziek. Het is geschikt voor zowel jongens en meisjes als voor volwassenen, voor dromers, denkers én doeners. Voor ‘alle leeftijden’, dat betekent voor deelnemers vanaf 4 jaar met hun ouders en grootouders. In de opzet van de Kliederkerk werken volwassenen samen met hun (klein)kinderen en voeren ze zelf de opdrachten en spelletjes (mee) uit.

Aanmelden

Er wordt afgesloten met een korte, beeldende viering onder leiding van jeugdwerker Gesina. Daarna wordt afgesloten met een eenvoudige, kindvriendelijke, gezamenlijke maaltijd. Aanmelden kan via kliederkerkwateringeneo@caiway.net of via 06 25 189 403.


<p>Foto ter illustratie.</p> Foto ter illustratie. ©(Foto: Pixabay)