• Alle

Decorum Summer Fair 2023

woensdag 14 juni 2023 9:00 - 17:00 uur


De jaarlijkse Summer Fair 2023 is weer in aantocht: op woensdag 14 juni is het zover. Op deze kleurrijke huisbeurs zijn alle bloemenkwekers van Decorum aanwezig. De Summer Fair wordt op een nieuwe locatie georganiseerd.

Op de Summer Fair ontmoeten aanwezigen bestaande of nieuwe contacten. Tegelijkertijd kunnen ze genieten van BBQ-hapjes.”De zomer is in aantocht, dus het is de hoogste tijd om ‘de bloemetjes’ weer buiten te zetten”, aldus de organisatie. 

Bloemenkwekers

Op de Decorum Summer Fair zullen alle Decorum bloemenkwekers aanwezig zijn. Bloemenkwekers bij Decorum zijn bijvoorbeeld Arcadia Chrystanten, Boers Amaryllis, Borst Bloembollen, Hofland Flower Group, Jac. Oudijk Gerbera’s, Moerman Lilium, Slijkerman Kalanchoë en nog veel meer. De kwekers laten zien hoe de tientallen soorten bloemen groeien in hun kas.

De nieuwe locatie waar de huisbeurs plaatsvindt is bij Decorum-kweker: Van Dijk Flowers te Honselersdijk. De Decorum Summer Fair vindt plaats van 09.00 uur tot 17.00 uur. Inschrijven kan via deze link.

Kwaliteitskeurmerk

Decorum bestaat sinds 1995, toen een groep telers besloot dit kwaliteitskeurmerk te introduceren. Inmiddels zijn er ruim 50 topkwekers bij Decorum aangesloten. Het keurmerk garandeert dat het om planten en bloemen gaat van de beste kwaliteit. Verder werken Decorum-kwekers zo duurzaam mogelijk, bijvoorbeeld door gebruik te maken van aardwarmte, zonnepanelen en biologische bestrijdingsmiddelen.


<p>Een vorige editie van de Decorum Summer Fair.</p> Een vorige editie van de Decorum Summer Fair. ©(Foto: Decorum)