• Alle

Fjoertoer Egmond 2023

vrijdag 24 november 2023 14:55 t/m zaterdag 25 november 14:55 uur


EGMOND AAN ZEE - De leukste, gezelligste en kleurrijkste wandeltocht van Egmond aan Zee staat voor de deur. 24 en 25 november is het zo ver. Lees hier alles dat je moet weten.

Laat je betoveren door magische lichtkunstwerken tijdens Fjoertoer Egmond 2023. Je kunt op avontuur door 6 kilometer (Family Fjoertoer) te wandelen, 12, 16 en 20 kilometer in de Egmonden en Heiloo. 

Inschrijven

Inschrijven is nog mogelijk. Klik hier voor de allerlaatste tickets voor de vrijdag. (Tekst gaat door onder foto)


De routes - Bron: Fjoertoeregmond.nl

Routes

De Fjoertoer Egmond-routes zijn in 2022 vernieuwd en bieden een unieke wandelervaring op 24 en 25 november 2023. Je hebt de keuze uit verschillende afstanden: 12 km, 16 km, 20 km en de Family Fjoertoer van 6 km. Wat deze editie bijzonder maakt, is de toevoeging van meer kunstwerken en verrassende acts langs de routes, dankzij de herziene paden van 2022.

De grootste verandering vindt plaats op de langste route van 20 km. Deze voert niet meer naar Bergen en Bergen aan Zee, maar naar Heiloo. Deelnemers aan de 12 km en 16 km wandelen door de pittoreske Egmonden, terwijl de Family Fjoertoer deelnemers genieten van een speciale route in Egmond aan Zee.

Tijdens je tocht kom je langs stempelposten en gezellige horecagelegenheden. De routes zijn zo ontworpen dat je meer tijd hebt om van de prachtige omgeving te genieten. Bovendien kun je onderweg rusten bij stempelposten of lokale eetgelegenheden.

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om veilig te wandelen. Om verwarring op niet volledig afgesloten routes te voorkomen, wordt gevraagd om zoveel mogelijk rechts te wandelen. Daarnaast is het respectvol om te gaan met de natuur en je medewandelaars. Gooi afval in de vuilnisbakken en houd honden aangelijnd en goed verlicht.

Voor mindervalide deelnemers en wandelwagens wordt deelname afgeraden vanwege het uitdagende parcours met enkele trappen. Desondanks belooft de Fjoertoer Egmond 2023 een onvergetelijk wandelevenement te worden voor iedereen die deelneemt. Geniet van de prachtige omgeving, kunstwerken en acts tijdens deze bijzondere wandelavonturen!

Meer weten: Fjoertoeregmond.nl


<p>Editie 2022</p> Editie 2022 ©(Foto: Archief RM)