• Alle

Popup Choir met liedjes Acda en de Munnik

woensdag 22 november 2023 20:00 uur


PURMEREND - Maarten Bos en Tijmen de Koning, de creatieve breinen achter Popup Choir, hebben in het verleden al grote zalen zoals Paradiso en het Concertgebouw betoverd met hun unieke singalong-ervaring. Nu brengen ze deze bijzondere belevenis voor het eerst naar P3 op donderdag 22 november.

Deze Popup Choireditie staat volledig in het kader van het duo Thomas Acda en Paul de Munnik. Beide mannen zijn nog steeds ongekend populair en besloten onlangs weer samen op te treden. Ze traden nog niet zo lang geleden op in de Ziggo Dome. 

Nu is het jouw beurt om het podium te pakken met de Acda en de Munnik hit ‘Het regent zonnestralen’. Samen leer je dit nummer zingen, wat resulteert in een indrukwekkende driestemmige uitvoering. Daarnaast kun je ook meezingen met andere klassiekers zoals ‘Niet of nooit geweest’ en ‘Kapitein deel 2’. Laat je meenemen op een muzikale reis vol plezier en zang, waarbij ervaring niet vereist is. Dus of je nu alleen onder de douche zingt of met je vrienden in de kroeg, Popup Choir is het perfecte avondje uit.

Deur open: 19.30 uur, aanvang 20.00 uur, einde 22.00 uur.

Prijs VVK: €14,20 (incl. servicekosten)

Kaartverkoop en meer informatie zijn beschikbaar op de website van P3: www.p3purmerend.nl


Singalong met Maarten Bos en Tijmen de Koning. Singalong met Maarten Bos en Tijmen de Koning. ©(Foto: Willem Jan de Bruin)