• Alle

Susanne van den Beukel presenteert nieuw boek ‘Verborgen littekens’

zaterdag 9 december 2023 14:00 - 16:00 uur


Op zaterdag 9 december presenteert schrijfster Susanne van den Beukel-Hendriks, een van de schrijvers van het Westlandse schrijverscollectief ‘Schrijvers tussen de kassen’, het derde deel van haar Trilogie ‘Verborgen littekens’ in Bibliotheek Naaldwijk. 

Samen met de eerder verschenen ‘Verdraaid goed’ en ‘Verslingerd’ is deze trilogie compleet. De herdruk van ’Verslingerd’ wordt ook gepresenteerd.

“Iedere belangrijke gebeurtenis laat een herinnering achter. Vaak zijn het mooie herinneringen, zoals samen met je broer naar een concert gaan. Maar het kan ook fout gaan, bijvoorbeeld wanneer iemand die je vertrouwt je in de steek laat. Zoiets tekent je, als een litteken. Soms is dat zichtbaar, maar meestal niet. Als een verborgen litteken draag je die gebeurtenis met je mee.” aldus Susanne van den Beukel-Hendriks die met deze trilogie lezers met zo’n litteken hoop wil geven. Zodat ze, net als de hoofdpersonen Crystal, Gwen en Nina, tot bloei kunnen komen.

Praktische info

Belangstellenden zijn van harte welkom bij de presentatie van 14:00 tot 16:00 uur in Bibliotheek Naaldwijk. Na de presentatie is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Het is mogelijk om alle drie de boeken na afloop van deze presentatie te kopen en de schrijfster zal boeken signeren.

Toegang is gratis, wel even aanmelden graag via www.bibliotheekwestland.nl/activiteiten.


<p>Susanne van den Beukel-Hendriks is sinds 2015 een van de schrijvers van het Westlandse schrijverscollectief &#39;Schrijvers tussen de kassen&#39;.</p> Susanne van den Beukel-Hendriks is sinds 2015 een van de schrijvers van het Westlandse schrijverscollectief &#39;Schrijvers tussen de kassen&#39;. ©(Foto: Bibliotheek Westland)