• Alle

Kerst- en snuffelmarkt in Poeldijk

zaterdag 9 december 2023 9:00 - 13:00 uur


Lekker snuffelen tussen de huishoudelijke artikelen, speelgoed, kleding, boeken en dvd’s: het kan op de jaarlijkse Kerst- en snuffelmarkt 2023 in Poeldijk, op zaterdag 9 december. Mis ook vooral het laatste uur niet, want dan vul je een hele tas voor 5 euro.

De markt vindt plaats tussen 9.00 en 13.00 uur in de Hervormde Kerk aan de Fonteinstraat 6. In de grote zaal vinden bezoekers alles wat je zoal op een snuffelmarkt vinden kunt: van speelgoed tot huishoudelijke artikelen. Op de orgelzolder kunnen bezoekers kiezen uit vele honderden lp’s, singels en cd’s.

Tas voor 5 euro

Helemaal leuk is het laatste uur van de markt: vanaf 12.00 uur kopen mensen een tas voor maar 5 euro, die zij helemaal mogen vullen met artikelen van de snuffelmarkt.


Daarnaast is er ook aan de inwendige mens gedacht. In de ontmoetingsruimte, die natuurlijk ondergedompeld is in een kerstsfeer, genieten aanwezigen van een kopje koffie of thee met een heerlijke oliebol of de zelfgemaakte erwtensoep. Daarnaast is er een creakraam met kerstcreaties en een gebakskraam met onder meer tulband, kerstcake, kerstkoekjes, jam en andere lekkernijen.

Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.


<p>De Kerst- en snuffelmarkt in Poeldijk is een jaarlijkse traditie.</p> De Kerst- en snuffelmarkt in Poeldijk is een jaarlijkse traditie. ©(Foto: PR)