• Alle

In de kerstsfeer komen met muzikaal kerstverhaal van Eigenwijs

zondag 10 december 2023 16:30 uur


Als Sinterklaas weg is, is het tijd voor het volgende feest: Kerst! En hoe kun je beter in de kerstsfeer komen dan door samen het kerstverhaal te beleven? Dat kan op zondag 10 december bij het Lambertuskerkje in Heenweg met Eigenwijs.  

Kinder- en tienerkoor Eigenwijs geeft dan een muzikale uitvoering van het bekende verhaal over het kindje Jezus, onder leiding van dirigent Laura Kok, verteller Lique van Scheijndel en pianist Jaap de Groot. Niet alleen worden er kerstliederen gezongen; ook wordt het kerstverhaal verteld met woorden én uitgebeeld. Een mooie belevenis voor het hele gezin!

Praktische info

Dit kerstconcert begint om 16.30 uur en vindt plaats in de Lambertuskerk, Maasdijk 189, 2691 PE ’s-Gravenzande (Heenweg). De toegang bedraagt €2,50. De zaal is open vanaf 16.00 uur.


<p>Het kerstverhaal over de geboorte van kindje Jezus wordt niet alleen gezongen, maar ook verteld en uitgebeeld.</p> Het kerstverhaal over de geboorte van kindje Jezus wordt niet alleen gezongen, maar ook verteld en uitgebeeld. ©(Foto: PR)