• Alle

Meditatieve muziek door de eeuwen heen in Bonifatiuskerk

zondag 25 februari 2024 15:00 - 16:00 uur


Pianist Erwin Weerstra geeft op zondag 25 februari om 15.00 uur een pianoconcert in de Bonifatiuskerk in Rijswijk met als thema ‘Meditatieve muziek door de eeuwen heen’. Op het programma staan werken van Bach, Siloto, Pärt, Schubert, Messiaen, Vossoughi, Arnalds, Chopin, Rautavaara, Gjeilo en Scriabin. 

Weerstra (1987) werd op 7-jarige leeftijd als jongste leerling ooit toegelaten tot de Jong Talent-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Tijdens zijn studietijd heeft hij tweemaal het Internationale Steinway Concours gewonnen. In 2009 haalde Erwin zijn Bachelor en in 2011 cum laude zijn Master diploma Klassiek Piano aan het Koninklijk Conservatorium. Erwin heeft een actief concertleven, met optredens in Nederland en in het buitenland, zoals in Italië, Rusland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Polen. Momenteel heeft Erwin aanstellingen als pianist bij het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en bij het Nederlands Dans Theater (NDT). 

Dit concert is onderdeel van de concertserie ‘Muziek in de Bonifatius’ aan de Van Vredenburchweg 69 in Rijswijk. Het concert begint om 15.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte en de mogelijkheid een glaasje te nuttigen. Meer informatie op de vernieuwde website www.muziekindebonifatius.nl.


Correcties, vragen of aanvullingen?

Erwin Weerstra achter de vleugel Erwin Weerstra achter de vleugel ©(Foto: Privéfoto)