• Alle

Berlage Saxofoon Quartet in Ruïnekerk

zondag 25 februari 2024 14:30 uur


BERGEN - De Ruïnekerk in Bergen verwelkomt zondag 25 februari het Berlage Saxofoon Quartet, samen met solisten Karin Strobos en Martijn Cornet, voor een betoverend concert getiteld ‘Feier/Fire’. 

Het concert belicht de bruisende muzikale periode tussen de twee wereldoorlogen, gekenmerkt door glans en glorie, maar ook door de dreiging van onheil. Geleid door het meesterlijke kwartet, bekend om hun samenwerkingen in theaterproducties en met componist Peter Vigh, neemt ‘Feier/Fire’ het publiek mee op een reis door de tijd, waarbij de muziek van onder andere Gershwin, Porter, Weill en Spoliansky tot leven komt.

Het Berlage Saxofoon Quartet, bestaande uit Lars Nierderstrasser, Peter Vigh, Juani Palop en Eva van Grinsven, staat garant voor een unieke muzikale ervaring. Ditmaal worden ze vergezeld door de getalenteerde solisten Karin Strobos en Martijn Cornet, die hun vocale talenten zullen laten schitteren in deze bijzondere uitvoering.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om dit unieke concert bij te wonen en te genieten van een middag vol muzikale verfijning. De zaal opent om 14:30 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop kunnen geïnteresseerden contact opnemen per e-mail op kaartverkoop@kunstgetij.nl.


©(Foto: aangeleverd)

©(Foto: )

©(Foto: )

©(Foto: aangeleverd)