• Alle

Brassica Musicals speelt 'Doctor Zhivago'

vrijdag 17 april 2020 20:15 uur


HEERHUGOWAARD - De Heerhugowaardse musicalvereniging Brassica Musicals brengt in het voorjaar de musical 'Docotor Zhivago' op de planken. Het is de Nederlandse primeur van deze musical. 

'Doctor Zhivago' vertelt een hartverscheurende liefdesverhaal midden in de onrust van oorlog en revolutie in Rusland, gezien door de ogen van de jonge wees Yuri Zhivago. Hij raakt verscheurd tussen zijn jeugdliefde Tonia en de gepassioneerde Lara Guishar die hij steeds weer tegenkomt. Dennis Burgers speelt de titelrol - doctor Yuri Zhivago. Zijn vriendin in het echte leven, Femmy Appelman, speelt zijn loyale vrouw Tonia en Daphne Dekker zijn minnares, de mysterieuze Lara. Daarnaast zijn er veel bekende en nieuwe talenten te bewonderen in de bijrollen en het ensemble van de vijftigkoppige club.

Doctor Zhivago wordt 17, 18 en 19 april 2020 gespeeld in de grote zaal van Cool kunst en cultuur. De kaartverkoop loopt via het theater. Wees er snel bij, want deze gaat zoals eerder gemeld heel hard.






Daphne Dekker (m) snijdt samen met de andere hoofdrolspelers van 'Doctor Zhivago' de taart aan. Daphne Dekker (m) snijdt samen met de andere hoofdrolspelers van 'Doctor Zhivago' de taart aan. ©(Foto: Aangeleverd)



locatie

Cool kunst en cultuur
Coolplein 1
1703XC Heerhugowaard



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.