Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Decathlon Dikkebandenrace

zondag 18 augustus 10:00 uur


HEERHUGOWAARD - Tom Dumoulin, Dylan Groenewegen en Annemiek van Vleuten; alle toprenners van vandaag ooit begonnen door mee te doen aan een dikkebandenrace. Wie weet doet er over een jaar of vijftien een Heerhugowaards toptalent mee aan de Tour de France!

Doe zondag 18 augustus, tijdens de vijftigste editie van Tour de Waard, mee aan de Decathlon Dikkebandenrace. Meedoen kan ook met een 'gewone' fiets. Aanmelden kan via www.tourdewaard.nl. De Decathlon Dikke Banden Race voldoet aan de eisen van de Koninklijke Nederlandse WielerUnie (KNWU). Zo is het parcours afgezet en is het dragen van een wielerhelm verplicht. Wie deze niet heeft, kan er een lenen bij de organisatie.

Er wordt in drie leeftijdscategorieën gereden; zeven- en achtjarigen starten om 10.00, negen- en tienjarigen om 10.20 en elf- en twaalfjarigen om 10.40 uur. Na aanmelding via www.tourdewaard.nl melden de deelnemers zich zondag 18 augustus tussen 09.45 en 10.15 uur uur bij de organisatie. Ze krijgen een mooi shirt dat ze na de race mogen houden.

De organisatie zorgt ervoor dat de wedstrijd in goede banen wordt geleid. Kinderen die de afgelopen jaren hebben meegedaan zijn erg enthousiast. Mis deze kans dus niet en doe mee! Kijk op www.tourdewaard.nl.


Voor de jeugd wordt een eigen Tour de Waard gehouden, de Decathlon Dikkebandenrace. Voor de jeugd wordt een eigen Tour de Waard gehouden, de Decathlon Dikkebandenrace. ©(Foto: Archief)locatie

Raadhuisplein
Raadhuisplein
1701EJ Heerhugowaard