• Alle

Dijkhuis doet mee aan Kunstroute 2.0

zaterdag 21 september 2019 12:00 t/m zondag 22 september 17:00 uur


Beide dagen tussen 12.00 en 17.00 uur sluiten de 'dubbeldorpers' uit Oude Meer en Aalsmeerderbrug zich aan bij de Aalsmeerse kunstroute. In het Dijkhuis exposeren lokale kunstenaars hun werken, zoals Russische iconen, foto's, aardewerk, schilderijen en airbrush paintings. Er wordt aan een object gewerkt en kunstenaar Peter Klijn geeft demonstraties airbrush painting. Kinderen die door al dat moois inspiratie krijgen, kunnen met een eigen kunstwerk aan de slag. Toegang is gratis.

Om de alternatieve Kunstroute 2.0 te laten aansluiten bij de Aalsmeerse route vaart tussen 12.00 en 17.00 een gratis pontje voor voetgangers en fietsers tussen de Pontweg in Aalsmeer en Het Dijkhuis in Oude Meer. 

Zelf kunst exposeren (schilderijen, muziek, beeldhouwen, e.d.) of muziek maken in Het Dijkhuis tijdens Kunstroute 2.0, stuur vóór 15 augustus een mail naar info@hetdijkhuis.net.

www.hetdijkhuis.net






In Het Dijkhuis geeft Peter Klijn een demonstratie airbrush painting. In Het Dijkhuis geeft Peter Klijn een demonstratie airbrush painting. ©(Foto: Pixabay | suju fotografie)



locatie

Het Dijkhuis
Aalsmeerderdijk 77
1438AT Oude Meer



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.