• Alle

Drie lezingen door Stichting Regionale Archeologie Gheestmanambocht

dinsdag 30 november 2021 20:00 uur


Op de dinsdagen 16 november, 30 november en 14 december organiseert Stichting Regionale Archeologie Gheestmanambocht (RAG) haar jaarlijkse lezingen. Het thema is ‘de bewoningsgeschiedenis van West-Friesland in het algemeen en het Gheestmerambacht in het bijzonder.’ 

Dinsdag 16 november - Spreker is Wouter Roessingh. Titel van de lezing: Onderzoek naar de West-Friese Bronstijd. 

Dinsdag 30 november - Spreker is Frits David Zeiler. Titel van de lezing: Kennemers, Westfriezen en ‘Geestmannen’, Geografie en bewoning van Noord-Kennemerland in de vroege Middeleeuwen. 

Dinsdag 14 december - Spreker is Henk Komen. Titel van de lezing: De ontginningsgeschiedenis in het Geestmerambacht. 

De lezingen worden gehouden in de grote zaal van Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850 in Oudkarspel. Iedereen is welkom. Toegang is vrij. Als u een of meer van deze drie lezingen wilt bijwonen, bent u vanwege de coronamaatregelen verplicht u vooraf aan te melden bij Stichting Regionale Archeologie Gheestmanambocht via info@rag-archeologie.nl; vermeld dan a.u.b. uw naam, telefoonnummer, het aantal personen, of u RAG-donateur bent en welke lezing(en) u wilt bijwonen.






<p>Stichting Regionale Archeologie Gheestmanambocht (RAG) houdt haar jaarlijkse lezingen.&nbsp;</p> Stichting Regionale Archeologie Gheestmanambocht (RAG) houdt haar jaarlijkse lezingen.&nbsp; ©(Foto: aangeleverd)



locatie

Behouden Huis

Oudkarspel