Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Eerste ontmoetingsdiner Oude School Wieringerwaard

vrijdag 25 oktober 17:30 uur


WIERINGERWAARD - Vrijdag 27 september waren 20 deelnemers van het eerste ontmoetingsdiner in de Grote Zaal van ons dorpshuis gekomen. Ze waren vol verwachting wat het ontmoetingsdiner ze zou brengen.

Door een lootje te trekken werd vastgesteld aan welke tafel men kwam zitten. Aan iedere tafel zat ook een gastvrouw.

Het diner bestond uit 3 gangen: Als eerste werd er een heerlijke courgettesoep geserveerd, die was gemaakt door Marja van der Maarl. Vooraf was er stokbrood met kruidenboter.

De tweede gang, gemaakt door Ria Burgmeijer, had een Italiaans tintje. Het was een heerlijke gekruide kip op stok op een bedje van ijsbergsla. Hiernaast was er pasta (spaghetti). Deze was gemengd met een verrukkelijke saus. Ook kon men genieten van een lekkere salade. Iedereen liet het zich goed smaken en de schalen raakten leeg.

Het klapstuk van de avond was een Syrische grep gemaakt door Hiba Dalil. Het was een opgerolde pannenkoek met een witte romige vulling en gedecoreerd met witte en pure chocolade.

Hoe komt het ontmoetingsdiner tot stand.

Dit ontmoetingsdiner werd mogelijk gemaakt door 11 vrijwilligers. Daarnaast is door verschillende sponsoren een financiële bijdrage geleverd, maar er was ook sponsoring in natura.

Het is de bedoeling dat er iedere laatste vrijdag van de maand een ontmoetingsdiner wordt gehouden. De deelnemers betalen daar € 7,50 p.p. voor. Het bestaat uit 3 gangen en de deelnemers krijgen één gratis drankje. Voor kinderen onder de 12 jaar zijn de kosten € 5,00.

Het tweede diner wordt 25 oktober georganiseerd. U kunt zich vanaf 10 oktober opgeven bij Annie Luik 06 55700701 of per e-mail ontmoetinsdinerww@gmail.com.


Annie Luik heet iedereen welkom. Annie Luik heet iedereen welkom. ©aangeleverd

Ontmoetingsdiner Ontmoetingsdiner ©aangeleverd

De drie koks. De drie koks. ©aangeleverd

Het toetje. Het toetje. ©aangeleverd

Locatie. Locatie. ©aangeleverd

Plaats aan tafel gevonden via lootjes. Plaats aan tafel gevonden via lootjes. ©aangeleverdlocatie

Dorpshuis de Oude School
Populierenlaan 23a
1766JD WieringerwaardRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.