• Alle

Eli Goffa met Written in the stars in de Drom

zaterdag 21 november 2020 21:00 uur


ENKHUIZEN - Het voert niet te ver om te veronderstellen dat Eli Goffa één van de allergrootste talenten is onder de nieuwe lichting singer-songwriters. Soul, roots een beetje bluesy en funky. Virtuoos gitaarspel en een stem die alle kanten op kan en gaat. Bovendien in staat om een publiek binnen de kortste keren voor hem te winnen en in te pakken.

21 november in de Drom

Eli Goffa is een creatie van Elie De Prijcker. Opgegroeid tussen vaders stoffige platencollectie uit de jaren zeventig, raakte Eli voorgoed gepassioneerd door Americana muziek. Dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige zelfgeschreven nummers die naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.

De pers

“Wat een stem, wat een klank, wat een harmonieën. Eli Goffa barst van het talent, schrijft prachtige poëtische teksten en blijft met zijn stem zuiver tot in de hoogste regionen.” Willem Jongeneelen (Oor Magazine NL).

“Eli Goffa live is een uiterst professionele show van een bijzonder talentrijke jongeman die met de juiste dosering de gevoelige snaar weet te raken, matuur en vol gepassioneerde finesse en vaak schroeiend van emotie.” Steven Kauffmann (Rootsville).

Meer info of kaarten reserveren? Ga naar www.drom.nl Kaarten zijn voor € 17,50 te bestellen via www.drom.nl.


<p>Eli Goffra met Written in the stars in de Drom.</p> Eli Goffra met Written in the stars in de Drom. ©((Foto: Danny Wagemans))