• Alle

Familievoorstelling Dolfje Weerwolfje in Cool

zaterdag 22 februari 2020 19:00 uur


De heksen en weerwolven van de bekende kinderboekenserie Dolfje Weerwolfje gaan de strijd met elkaar aan in deze nieuwe familiemusical vol liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. In 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks' (6+) raakt Dolfje bevriend met Foeksia de Miniheks, maar iedereen weet dat heksen en weerwolven niet samengaan. Op de dag wanneer moerasheks Minuul de vriendschap tussen de twee ontdekt, neemt ze Dolfje gevangen. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Win kaarten

Wil jij deze musical die maar liefst vier sterren heeft gekregen niet missen? Doe dan mee met de prijsvraag en win twee vrijkaarten voor de voorstelling in Cool. Weet jij wie de beroemde schrijver is van de Dolfje Weerwolfje-boeken? Stuur je antwoord vóór zaterdag 15 februari naar Cool en wie weet mag jij 22 februari naar de voorstelling!

Kijk hier voor meer informatie en tickets. Na afloop van de voorstelling kun je Dolfje en al zijn vrienden tijdens de meet & greet ontmoeten in de foyer. Wakkabakkaboe!






Scène uit de voorstelling 'Dolfje Weerwolfje'. Scène uit de voorstelling 'Dolfje Weerwolfje'. ©(Foto: Peggy de Haan)



locatie

Cool kunst en cultuur
Coolplein 1
1703XC Heerhugowaard



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.