Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Feestelijke heropening Zwembad Den Krieck

zaterdag 12 oktober 7:30 - 18:00 uur


BREEZAND - Zaterdag 12 oktober staat de feestelijke heropening gepland van het zwembad dat al sinds 1978 in Breezand bestaat. Het zwembad is gedurende de zomerperiode flink verbouwd en dat willen de medewerkers graag laten zien. 

Op deze dag is er een feestelijk programma met veel verschillende activiteiten waaraan geïnteresseerden (gratis) kunnen deelnemen. Daarnaast zijn er diverse demonstraties. Zo kunt u ontdekken wat het zwembad u allemaal te bieden heeft.

Vrijzwemmen

's Middags is er vrijzwemmen voor alle leeftijden. Een kaartje kost slechts één euro. Voor ditzelfde bedrag geniet u in de kantine van een feestelijk gebakje met een kopje thee of koffie. In de kantine draait een Powerpoint die u mee terugneemt in de tijd. Hoe zag het zwembad er vroeger uit en wat is er veranderd door de jaren heen?

QR-ontdekkingstocht

Uitgezwommen? Dan kunnen jong en oud samen of alleen op ontdekkingstocht door het zwembad. Er is een QR-ontdekkingstocht uitgezet door diverse ruimtes. Met je mobiel kun je de QR-codes scannen en ontdekken welke vraag er achter verstopt zit. Heb je ze allemaal beantwoord, dan verdien je iets leuks! dat u kunt bekijken op de website www.denkrieck.nl.


Het vernieuwde zwembad Den Krieck in Breezand Het vernieuwde zwembad Den Krieck in Breezand ©Cor Zwaaglocatie

Zwembad Den Krieck
Ceresplein 2
Breezand