Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Festival HASTA HAVANA op herhaling bij Slot Schagen

zaterdag 14 september 16:00 t/m zondag 15 september 22:00 uur


SCHAGEN - Het Slotplein achter De Posthoorn en het plein voor Slot Schagen wordt het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 september omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Op het menu van het gratis foodfestival staan keukens op wielen en lokale restaurants met een aanbod om je vingers bij af te likken, live muziek en kidsentertainment.

Er staan foodtrucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten; van broodje biefstuk met truffelmayonaise bij Meat at the Bar tot Oudhollandse wentelteefjes van De Wentelteefjes. Naast foodtrucks staan er ook lokale restaurants van Schagen en omgeving.

Live muziek

Naast lekker eten genieten bezoekers ook van muziek van artiesten als Sister Shug, Marco Hoogland op de vleugel en de Jam Sissies.

Natuurlijk denkt de organisatie ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich zaterdag en zondag binnen in het Slot bij onder andere het springkussen, de Oudhollandse spellen, schmink en met onze clown Sammy.

Openingstijden van Hasta Havana zijn: zaterdag 14 september van 16.00 tot 23.00 uur en zondag van 14.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis.

Voor meer informatie, volg Hasta Havana op Facebook en Instagram: HastaHavana.


's Avonds is het genieten met hapjes en sfeerlichtjes 's Avonds is het genieten met hapjes en sfeerlichtjes ©(Foto: aangeleverd)

Lekker eten en gezellige sfeer bij Hasta Havanna Lekker eten en gezellige sfeer bij Hasta Havanna ©(Foto: aangeleverd)locatie

Centrum

Schagen