• Alle

Filmtheater de Luxe 5 en 6 december: film Rojo

donderdag 5 december 2019 20:00 uur


SCHAGEN - Filmtheater De Luxe vertoont donderdag 5 en vrijdag 6 december 20.00 uur de film Rojo in het Scagontheater in M18 .

De camera is gericht op het roerige verleden van Argentinië: een strafpleiter laat een hem onwelgevallige vreemdeling verdwijnen

Kaartverkoop via de webshop op www.filmtheaterdeluxe.nl of aan de kassa op voorafgaande filmavonden van De Luxe (donderdag en vrijdag), tevens - als de zaal niet uitverkocht is - op de dag van de vertoning aan de zaal. Toegang 9, - Zaal open een uur voor aanvang.

Advocaat Claudio heeft een goede reputatie in zijn woonomgeving, totdat hij een aanvaring krijgt met een vreemdeling in een restaurant, die een tafel opeist. Claudio toont zich aanvankelijk de verstandigste, maar even later wijst hij de nieuwkomer terecht ten overstaan van de andere gasten met "je hebt slechte manieren en je bent een zure vent". Nadien worden Claudio en zijn vrouw belaagd door een anonieme kwelgeest die o.a. stenen naar zijn auto gooit. Het incident escaleert en resulteert in de dood van de vreemdeling op een nabijgelegen woestijnvlakte. Claudio´s leven komt op zijn kop te staan, als detective Sinclair de vermissingszaak drie maanden later gaat onderzoeken. 






©(Foto: aangeleverd)