• Alle

In de wolken Festival in Expo Haarlemmermeer

vrijdag 18 oktober 2019 10:00 - 21:00 uur


Voor de tweede editie van het vorig jaar gelanceerde festival van Ouders van Nu kunnen dit jaar jonge ouders van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 oktober het festival bezoeken. De locatie is goed bereikbaar, ligt 15 minuten met de auto van Amsterdam af en heeft duizenden parkeerplaatsen. Bezoekers die met het OV reizen, stappen letterlijk voor de deur uit. De opzet van het event, het kinderwagen-testparcours en de festival-insteek zonder versterkt geluid, maar met singer-songwriters en bijzondere stands en standhouders, blijft allemaal gelijk aan de eerste editie.

Naomi van As, als columnist aangetrokken door Ouders van Nu, opent het 'In de wolken Festival'. Zij wordt ook voor andere activiteiten op het festival ingezet samen met haar BFF, Ellen Hoog. Andere BNN'ers zijn Jan Versteegh en Carolien Spoor. Tevens is er een aantal bedrijven met grote productintroducties. In totaal zijn er rond de 150 exposanten, kijk op www.indewolkenfestival.nl/shoppen.

De openingstijden van het festival zijn: donderdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur.






Een jonge moeder wint bij een stand informatie in. Een jonge moeder wint bij een stand informatie in. ©(Foto: Ouders van Nu)



locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141SB Vijfhuizen



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.