Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Informatiemarkt vernieuwbouw Noordwest Ziekenhuisgroep

woensdag 9 oktober 17:30 uur


REGIO - Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert woensdag 9 oktober van 17.30 tot 20.00 uur een informatiemarkt met vrije inloop over de vernieuwbouwplannen in Alkmaar.

Op de informatiemarkt komt per stand een thema aan bod. Het definitieve ontwerp voor de eerste fase van de nieuwbouw wordt gepresenteerd, evenals het definitieve gevelontwerp voor de renovatie van Huize Westerlicht. Daarnaast wordt het landschapsplan getoond, met het groen en de padenstructuur op en rond het ziekenhuisterrein. Het ontwerpteam geeft graag een toelichting op de ontwerpen. Daarnaast is de gemeente Alkmaar aanwezig voor informatie over het vergunningentraject en de parkeerregeling voor omliggende wijken (ingang per 1 oktober).

De bijeenkomst is in het gebouw van Noordwest Ziekenhuisgroep, in de Pieter van Foreestzaal (015). aan het Wilhelminalaan 12 in Alkmaar. Aanmelden is niet nodig. Meer weten? Kijk op www.nwz.nl/noordwestbouwt.


Artist impression van hoe het ziekenhuis eruit komt te zien. Artist impression van hoe het ziekenhuis eruit komt te zien. ©(Foto: Noordwest Ziekenhuisgroep)locatie

Noordwest Ziekenhuis
Wilhelminalaan 12
1815JD AlkmaarRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.