Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Jutten op het strand met gids IVN

zondag 16 februari 10:00 uur


De gidsen van de IVN nemen jong en oud mee naar voor een twee uur durende duin- en strandjuttocht langs mooie plekjes in de duinen en strand. De route van ongeveer 4,5 km gaat door de kalkrijke duinen ten zuiden van Bergen aan Zee, waar ook in de winter veel is te ontdekken.

Op de terugweg over het strand wordt actief gejut: het verzamelen van allerlei spullen die op het strand te vinden zijn zoals haaieneieren, veen, bijzondere schelpen. Het is altijd weer een verrassing wat de zee aan land brengt. Soms is het veel, soms is het weinig, maar altijd interessant. Alle bijzondere zaken worden meegenomen en bij terugkomst in het gebouw Parnassia wordt hierover uitleg gegeven onder het genot van een kopje koffie, thee of fris.

Start IVN Parnassia gebouw. Trek wandelschoenen en warme kleding aan. Deelname € 2,50 (kinderen gratis). Kijk ook op IVN en IVNNoordKennemerland voor meer informatie.


Met een beetje droog weer is het heerlijk struinen door de duinen en over het strand. Met een beetje droog weer is het heerlijk struinen door de duinen en over het strand. ©(Foto: aangeleverd)locatie

Parnassia
Parkweg 2
1865AE Bergen aan Zee