Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Kees Klarenbeek als Elvis Presley in café Spoorzicht Schagen

vrijdag 13 september 20:00 uur


SCHAGEN - Vrijdagavond 13 september rockt café Spoorzicht in Schagen vanaf 20.00 uur met Kees 'Elvis' Klarenbeek in de hoofdrol. Elvis look-a-like Klarenbeek is van kinds af aan Elvis fan en treedt al jaren op als The King. In Spoorzicht verzorgt hij drie spetterende setjes. Natuurlijk is er ook een Elvis quiz.

Elvis vertolker Klarenbeek is fan pur sang en heeft ruime ervaring als The King. Op 13 september kunnen de aanwezigen volop genieten van drie optredens. Elvis is volgens kenners de beste popzanger ooit en bracht de pure rock 'n roll naar brede lagen van de bevolking. Zijn grillige carrière kende ups en downs en moest regelmatig weer op de rit worden gezet. Elvis speelde daarnaast in 26 speelfilms en had meer hitnoteringen dan welke artiest ook.

Natuurlijk is er deze avond een geweldige Elvis-quiz met mooie prijzen. De schriftelijke quiz is gepland na de eerste set (inschrijven uiterlijk 20.15 uur, teams van max 4 personen) van Klarenbeek.

Rock 'n Roll Tribute

Beschouw de avond in Spoorzicht als een soort warming-up voor de grote Rock 'n Roll Tribute zaterdag 2 november in zaal Alpha te Schagen. Elvis Presley is die avond een van de drie artiesten van deze Rock Night van de Magnusmannen. Buddy Holly en Jerry Lee Lewis maken het rock trio compleet.

Beide avonden worden georganiseerd in samenwerking met De Magnusmannen.


©(Foto: aangeleverd)locatie

Spoorzicht
Nieuwe Laagzijde 75
1741GG SchagenRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.