Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Kindertheatervoorstellingen in de voorjaarsvakantie

donderdag 20 februari 10:30 uur


Kindertheater Gniffel toert rond

HOLLANDS KROON - Voor de voorjaarsvakantie heeft Theater Gniffel weer een prachtige speellijst. In twee dagen spelen ze drie leuke, interactieve theatervoorstellingen.

Gniffel en de Toverschelp

"Gniffel en de Toverschelp": Als prinses Gniffel en haar vriendje een stem in een schelp horen, zijn ze reuze nieuwsgierig van wie die is. Het blijkt van Greetje het feetje te zijn. Zij wil graag naar de mensenwereld komen om Gniffels grootste wens te laten uitkomen. Maar of het nu zo handig van Gniffel was om te wensen dat haar vriendje voor altijd doet wat zij zegt ... Zal het ooit nog goed komen tussen de twee vrienden? Als blijkt dat Greetje de terugtoverspreuken nog niet kent, hebben ze meer hulp nodig uit de toverwereld. Maar van wie?

Gniffel en de Kledingdief

"Gniffel en de Kledingdief": Gniffel en haar vriendje Gnaf mogen naar een heel groot feest. Gniffel heeft hiervoor prachtige nieuwe kleren gekregen. Gea de Gapper is echter ontsnapt uit de gevangenis en steelt Gniffels kleren. Hoewel agent Snurkstra zijn best doet lukt het hem niet Gea de Gapper te vangen. Dan besluiten Gniffel en Gnaf zelf maar een plan te bedenken om de dief te vangen ...

De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar en hun ouders/verzorgers. Entree: € 7,- . Meer informatie is te vinden op: www.theatergniffel.nl. Om van een plekje verzekerd te zijn dient men te reserveren via: theatergniffel@quicknet.nl of via 06-19505135.

Speellijst

wo 19 feb 10.30 uur Anna Paulowna Veerburg - Gniffel en de toverschelp
wo 19 feb 14:00 uur Winkel Niedorphal - Gniffel en de toverschelp
do 20 feb 10:30 uur Wieringerwaard De Oude school - Gniffel en de Kledingdief


Gea de Gapper Gea de Gapper ©(Foto: aangeleverd)locatie

Dorpshuis de Oude School
Populierenlaan 23a
1766JD WieringerwaardRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.