• Alle

Komende zondag in de muziektuin.

zondag 21 juli 2019 12:00 - 14:00 uur


Elvis songs en fado zang in de muziektuin

SCHAGEN - Op het programma van de muziektuin staan zondag 21 juli diverse artiesten. Zo zingt Kees Klarenbeek Elvis liederen en zorgt FADOpelos2 voor fijne fado nummers.

Kees Klarenbeek is een echte Schagenees en zingt zijn hele leven al nummers van Elvis. Vanaf zijn 16de is hij gaan mee doen aan talentenjachten en actief op diverse podia. Kortom een zanger met meer dan genoeg podiumervaring.

Ondersteund door een orkestband zingt hij alle voorkomende nummers uit het repertoire van The King. Denk daarbij aan My Boy, The Wonder of You, My Way, It's now or never, Johnny B good & Proud Mary. Al deze en nog vele andere mooie liedjes van Elvis Presley zingt hij gemakkelijk weg. Na al die jaren heeft Elvis never left de building volgens Kees en houdt hij de stem van Elvis levend in Noord-Holland

FADOpelos2

FADOpelos2 is een muzikaal duo dat bestaat uit Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar).

Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese fado muziek. Zelfs zonder de taal te begrijpen raakte deze muziek haar zo erg, dat ze besloot zelf fado te gaan zingen. In 2017 kwam ze in contact met Tiago Lageira, hij is geboren in Portugal en wilde graag met Iris de fado ter gehore brengen in Nederland.

Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat. Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij het spel tussen zang en de gitaar.






Kees Klarenbeek zingt Elvis Kees Klarenbeek zingt Elvis ©(Foto: aangeleverd)