Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Laura Fygi komt naar Heiloo

vrijdag 8 november 20:00 - 22:30 uur


HEILOO - Laura Fygi geeft vrijdag 8 november een exclusief concert in Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo in Heiloo. Tijdens dit unieke concert wordt de jazz-zangeres begeleid door het Vincent Grit Trio.

Haar stem, prachtige dictie en perfecte timing geven haar alle vrijheid om te zijn wie ze wil zijn: een internationale ster die met hetzelfde gemak in de Londendse Ronnie Scott's Jazzclub als op de allergrootste podia staat. Ze maakt van een song een verhaal dat een ieder rechtstreeks in het hart raakt.


Afgelopen jaar tekende ze bij een nieuwe platenmaatschappij in Shanghai en begin 2019 verschijnt haar CD 'Laura goes East', die helaas in Nederland niet te koop zal zijn. Natuurlijk zorgt Laura ervoor dat ze er een aantal mee neemt naar Fletcher! Dus laat u betoveren bij Laura Fygi in Heiloo.

Tickets

Mis dit speciale concert niet en bestel nu uw ticket of arrangement met diner en/of overnachting via de website van Fletcher Events. De tickets kunnen ook besteld worden aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo op Kennemerstraatweg 425 in Heiloo. Kijk voor meer informatie over dit concert en vele andere evenementen van Fletcher Events op www.fletcherevents.nl.


Laura Fygi komt 8 november naar Heiloo Laura Fygi komt 8 november naar Heiloo ©(Foto: aangeleverd)