• Alle

Leerlingen Cool in spotlight tijdens Winter Wonder Walk

zaterdag 14 december 2019 15:00 uur


HEERHUGOWAARD - In sfeervolle setting presenteren de leerlingen van Cool zaterdag 14 december tijdens Cool's Winter Wonder Walk de mooiste kerstliedjes. Er is een middag- en avondconcert waar de leerlingen in de spotlights staan. Het middagprogramma start om 15.00 uur en het avondprogramma om 19.00 uur. Met een speciaal voorprogramma worden de aanwezigen voorafgaand aan het concert al in de kerststemming gebracht. Daarna volgen ze met een gids een route langs vier verschillende locaties in Cool, waarbij ze op iedere locatie worden getrakteerd op een mini-concert en tegelijkertijd een kijkje achter de schermen krijgen.

Kaarten kosten € 4,50 en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de servicebalie. Op de site van Cool staan de verschillende routes vermeld, maar een overzicht van de routes is ook bij de servicebalie in te zien. 






De leerlingen van Cool hebben toegeleefd naar hun optreden tijdens de Winter Wonder Walk. De leerlingen van Cool hebben toegeleefd naar hun optreden tijdens de Winter Wonder Walk. ©(Foto: Erwin Vader)



locatie

Cool kunst en cultuur
Coolplein 1
1703XC Heerhugowaard



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.