• Alle

Liefdesles: razendsnel relatiedrama

woensdag 16 december 2020 21:30 uur


Twee psychiaters, twee patiënten, één thema: de liefde. Wat hebben we nodig? Hoe krijgen we de eeuwige onzekerheid onder controle? En kun je daadwerkelijk lessen in liefde nemen? Tijdens een venijnig spel in de therapiekamer, blijven ook de eigen relaties van de psychiaters niet gespaard. Met ‘Liefdesles’ lijkt het schrijversduo Nhung Dam en Koos Terpstra gelukt om de spanning van het bingewatchen te vangen in een theatervoorstelling die helemaal van nu is. Een relatiedrama met de snelheid van ‘The Mousetrap’ en de humor en herkenbaarheid van ‘Friends’, die het publiek op het puntje van de stoel laat zitten.

Meer informatie en reserveren via www.coolkunstencultuur.nl. Deze voorstelling wordt gespeeld voor maximaal dertig mensen. In verband met de aangepaste zaalindeling is het maximum aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen twee per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met de servicebalie van Cool via 072-5347662.






<p>Vlnr. Nhung Dam, Stefan Rokebrand, Yara Alink en Kees Boot.</p> Vlnr. Nhung Dam, Stefan Rokebrand, Yara Alink en Kees Boot. ©(Foto: Cool)



locatie

Cool kunst en cultuur
Coolplein 1
1703XC Heerhugowaard



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.