• Alle

Mega Fortnite Instuif in de sporthal

donderdag 15 oktober 2020 9:00 - 12:30 uur


Actief Sport & Events, onderdeel van Langedijk Actief, organiseert een sportinstuif voor jeugd tot en met 12 jaar. Centraal bij deze editie staat het Mega Fortnite spel en het Safaripark voor de jongste jeugd. De sporthal staat deze ochtend vol met een stormbaan, verschillende springkussens en nog veel meer activiteiten zoals touw zwaaien, levend tafelvoetbal en katapult schieten. Daarnaast is er ook weer een peuter-kleuterplein ingericht voor de kinderen tot en met vijf jaar.

Tijdens de Instuif worden er drie zalen gebruikt met beperkt aantal deelnemers per zaal. Door deze maatregelen is het noodzakelijk om tot reserveringen over te gaan. Er gaat gewerkt worden in twee shifts, namelijk van 09.00 tot 10.30 uur en van 11:00 tot 12:30. Op de website van Actief Sport & Events staat precies hoe dat in zijn werking gaat.

Wil jij niks missen van dit festijn? Schrijf je dan snel in, want vol is echt vol! Reserveren kan via www.actiefsportenevents-langedijk.nl/events/sport-spel-instuif.






<p>Denk jij met jouw squad of duo de Victory binnen te slepen? &nbsp;</p> Denk jij met jouw squad of duo de Victory binnen te slepen? &nbsp; ©(Foto: Pixabay)



locatie

Sporthal Geestmerambacht

Noord-Scharwoude