• Alle

Moddervette Hammond-sounds en virtuoze gitaarrifs met ‘Boost!’

donderdag 17 december 2020 21:30 uur


‘Boost!’ vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelische muziek met een vleugje jazz tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond-sounds, virtuoze gitaarriffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden. Rob Mostert (Hammond), Jerome Hol (gitaar) en Erik Kooger (drums) besloten midden in de COVID-19 pandemie de handen ineen te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw powertrio dat zich het beste laat omschrijven als ‘a loud & nasty rollercoaster ride’.

Meer informatie en reserveren via www.coolkunstencultuur.nl. Deze voorstelling wordt gespeeld voor maximaal dertig mensen. In verband met de aangepaste zaalindeling is het maximum aantal te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen twee per persoon. Wil je een enkele stoel reserveren? Neem dan contact op met de servicebalie van Cool via 072-5347662.






Topmuzikanten Jerome Hol, Rob Mostert en Erik Kooger. Topmuzikanten Jerome Hol, Rob Mostert en Erik Kooger. ©(Foto: Cool)



locatie

Cool kunst en cultuur
Coolplein 1
1703XC Heerhugowaard



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.