Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

NDSM EXPO VII: Communicatie

vrijdag 31 januari 12:00 t/m zondag 10 mei 18:00 uur


NDSM - 31 januari aanstaande start weer een nieuwe expositie van de kunstenaars uit de NDSM loods. Deze tentoonstellingen zijn net zo eclectisch als het aanbod van kunst uit de loods zelf, maar er is altijd sprake van een overkoepelend en bindend thema dat voortborduurt op de thematiek van de eerdere exposities.

How I learnt to stop being an artist and started to communicate

NDSM Expo VII gaat over Communicatie met als titel "How I learnt to stop being an artist and started to communicate". De expositie is te zien vanaf 31 januari tot 10 mei van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur in NDSM Fuse, NDSM-Plein 69Amsterdam. De galerie op het NDSM terrein die steeds meer publiek trekt en waar broedplaats en publiek elkaar ontmoeten. De officiele opening van de expositie vindt plaats op 31 januari om 17.00 uur met een feestelijke borrel.

De kunstenaars die tijdens deze expositie te zien zijn, zijn: Thierry van Raay, Ellen Klijzing, D.H. Mack, Rienke Enghart, Nanny Kok, Hanneke de Munck, ism Shawky Ezzat, Allard Boterenbrood, Ester Eva Damen en Marc Faasse.


Overzicht werken Thierry van Raay (links/ midden) en Ellen Klijzing (rechts). Overzicht werken Thierry van Raay (links/ midden) en Ellen Klijzing (rechts). ©(Foto: Ellen van Baal)