Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Nieuwesluizers ruimen massaal op

zondag 18 augustus 11:00 - 16:00 uur


NIEUWESLUIS - Deze aankondigingen komt u op de Snuffelmarkt van de Nieuwesluis zoal tegen: "Gratis af te halen: schoonmoeder en vele andere weinig gebruikte spulletjes." "Voor slechts 50 cent: Drie biggetjes, zeven geitjes, 101 Dalmatiërs, en vele andere leuke kinderboekjes." Bewoners van de Nieuwesluis bedachten namelijk een concept om hun overbodige spullen aan de man te brengen. Vrijwel alle bewoners aan de dijk, en inmiddels ook een aantal bewoners uit de omgeving, doen mee aan een grootscheepse opruiming.

Zij houden zondag 18 augustus een Snuffelmarkt. De markt wordt gehouden tussen 11.00 en 16.00 uur.

U vindt er geen kramen met professionele standhouders die allemaal hetzelfde verkopen. De markt wordt uitsluitend bezet door de bewoners van de Nieuwesluis, familie, vrienden en mensen uit de omgeving, die hun eigen huisraad en bezittingen verkopen. Van begin tot einde dijk hebben de deelnemers hun koopwaar uitgestald in de eigen tuin of rond het huis. Bij een aantal wordt u zelfs uitgenodigd in de garage of het huis een kijkje te nemen.

Dus bent u nog op zoek naar een goede televisie, (motor)fiets, gitaar, computerspullen, speelgoed, (tuin)gereedschap, boeken, jonge konijnen, sportauto, koffers, bouwmaterialen, antiek of andere voorwerpen kom dan naar de Snuffelmarkt Nieuwesluis.


©(Foto: )locatie

Nieuwesluis, Dijk