Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Ontdek Langedijk op de fiets

woensdag 14 augustus 13:00 uur


LANGEDIJK - Dat er in Langedijk veel te ontdekken valt hebben al veel mensen tot hun grote plezier ondervonden. Na het succes van de vorige keren is het woensdag 14 augustus opnieuw raak. Er kan op de fiets ontdekt worden hoe veelzijdig en uniek Langedijk is.

De Fietstocht start om 13.00 uur bij droompark Molengroet in het recreatiegebied Geestmerambacht. Tijdens de fietstocht onder leiding van een enthousiaste gids bezoekt u Langedijk van het zuiden (Sint-Pancras) tot het noorden (Oudkarspel). Er zijn onderweg informatieborden waarbij de gids nog extra uitleg zal geven. Natuurlijk worden andere interessante plekken niet overgeslagen. Onderweg is er gelegenheid om te genieten van een kopje koffie of wat anders. Een onvergetelijke ontdekkingsreis op de fiets staat u in ieder geval te wachten! Deelname is gratis.


 Dat er in Langedijk veel te ontdekken valt hebben al veel mensen tot hun grote plezier ondervonden.  Dat er in Langedijk veel te ontdekken valt hebben al veel mensen tot hun grote plezier ondervonden. ©(Foto: aangeleverd)locatie

Molengroet
Molengroet 1
1723PX Noord-ScharwoudeRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.