• Alle

Positief concert in Kerkje Eenigenburg, zondag 23 april

donderdag 23 april 2020 15:00 uur


EENIGENBURG - Zondag 23 april wordt het weer een feestje in het kleine kerkje in Eenigenburg. Marjon Otto (baritonsax), Gerard Engel (tenorsax), Eva Cortie (altsax) en Linda Holla (sopraansax) verzorgen een swingend optreden vol plezier, enthousiasme en positiviteit.

Zij spelen een gevarieerd programma van Bach tot Beatles. Het concert begint om drie uur, de deuren van het kerkje gaan om half drie open voor het publiek. Het is aan te raden om op tijd te komen om verzekerd te zijn van een plaats. Zoals gewoonlijk is de toegang vrij, maar wordt aan het eind een collecte gehouden. Parkeren kan aan de rechterzijde van het laantje en aan één zijde van de Surmenhuizer weg.






Marjon Otto (baritonsax), Gerard Engel (tenorsax), Eva Cortie (altsax) en Linda Holla (sopraansax) verzorgen een swingend optreden vol plezier, enthousiasme en positiviteit. Marjon Otto (baritonsax), Gerard Engel (tenorsax), Eva Cortie (altsax) en Linda Holla (sopraansax) verzorgen een swingend optreden vol plezier, enthousiasme en positiviteit. ©(Foto: aangeleverd)



locatie

Kerkje van Eenigenburg

Eenigenburg