• Alle

Reizend Alzheimer Café HKR in Cultuurschuur Wieringerwerf

donderdag 23 juni 2022 13:45 - 16:00 uur


Dementie en uw omgeving

U heeft een partner of naaste met een diagnose dementie. Uw leven is hierdoor ook enorm veranderd. Opeens heeft u uw handen vol aan de zorg van- en het omzien naar uw naaste. 

Uw omgeving reageert hier verschillend op. Hoe u ook uw best doet om iedereen erbij te betrekken, u merkt dat de aandacht op uw situatie verslapt, ontkend wordt of zelfs gebagatelliseerd. 

Herkenbaar? Kom dan naar het Reizend Alzheimer Café in de gemeente Hollands Kroon op donderdag 23 juni 2022 in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Deze middag gaan we hierover in gesprek met onze gastspreker Nelly Teeuwisse, gesprekleider van diverse lotgenotengroepen èn ervaringsdeskundige. 

Inloop: vanaf 13.45 uur met koffie en thee. 

Het onderwerp start om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. 

De toegang is gratis. Aanmelden is NIET noodzakelijk.

Adres: De Cultuurschuur Loggersplein 1 , 1771 CE Wieringerwerf 

Tijdens de middag is er ruimte voor het uitwisselen van informatie met andere bezoekers en het stellen van vragen aan professionals. Bij de informatietafel kunt u folders en andere materialen inzien. 

Mensen met dementie, mantelzorgers, professionals, mensen in opleiding en vrijwilligers in de zorg en overige belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de maandelijkse informatie over deze bijeenkomsten bij b.palsma@alzheimervrijwilligers.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. Rensing (06 2237 2553).

 






Correcties, vragen of aanvullingen?

Reizend Alzheimer Café HKR in Cultuurschuur Wieringerwerf Reizend Alzheimer Café HKR in Cultuurschuur Wieringerwerf ©(Foto: )