Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Repair Café Oudkarspel

woensdag 16 oktober 14:00 - 16:00 uur


OUDKARSPEL - . Op woensdag 16 oktober zit het reparatieteam weer klaar in Het Behouden Huis.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook apparatuur waar bijna niets mis mee is en na een eenvoudige reparatie weer prima te gebruiken is. Aan herstel wordt dan niet gedacht omdat veel mensen niet meer weten hoe dat moet. Om die reden verdwijnt reparatiekennis snel. Het Repair Café brengt daar verandering in!

De technisch onderlegde vrijwilligers repareren vakkundig huishoudelijke apparaten als broodrooster, koffiezetapparaat of printer. Tevens bestaat in Oudkarspel de mogelijkheid om kleding te laten herstellen. Reparaties voeren ze gratis uit, de benodigde onderdelen moeten wel worden afgerekend. Voor de uitvoering wordt een bijdrage in de fooienpot zeer gewaardeerd!

Het reparatieteam is op woensdag 16 oktober van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig. Aanmelden niet nodig. De komende maanden zitten ze alleen in Het Behouden Huis in Oudkarspel. De Sociale Winkel is immers afgelopen voorjaar gesloten. Men is nog bezig met een andere locatie. Meer informatie vindt u op langedijk4gg.nl/repair-cafe. 


locatie

Behouden Huis

Oudkarspel