Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Slotconcert TIHMS in Oude Gemaal

zaterdag 24 augustus 20:00 uur


HEERHUGOWAARD - The International Holland Music Sessions verzorgt zaterdag 24 augustus het laatste unieke avondconcert in Het Oude Gemaal aan de Huigendijk 17 in Heerhugowaard, aanvang 20.00 uur. De Amerikaanse pianist Benjamin Krasner speelt samen met zijn landgenote Mari Nagahara op cello en de Japanse pianiste Mana Oguchi werken van Skrjabin, Schumann, Strauss, Dvorák en Golijov. Belangstellenden zijn van harte welkom.

The International Holland Music Sessions (TIHMS) trekt elke zomer ruim honderd jonge muzikale talenten van over de hele wereld aan. Zij volgen masterclasses en geven gedurende een periode van vijf weken meer dan 150 concerten door heel Nederland. De vereniging Het Platform Polder Heerhugowaard (Vrienden van het Poldermuseum) heeft kans gezien om samen met Stichting Den Huygen Dijck en gemeente Heerhugowaard dit concert mogelijk te maken. "De akoestiek van de kleine zaal is voor klassieke muziek uitmuntend en kan zich meten met andere concertzalen", aldus Henk Slegtkamp namens de vereniging. "Het aantal zitplaatsen is slechts vijftig. Dat maakt dit concert intiem en de bezoeker zal worden meegesleept in de prachtige muziek door deze talentvolle muzikanten."

Kaarten zijn te bestellen via www.tihms.com/concerten of aan de zaal. Kijk voor de meest actuele informatie op tihms.com.


De talentvolle Amerikaanse pianist Benjamin Krasner speelt onder meer werk van Schumann en Strauss. De talentvolle Amerikaanse pianist Benjamin Krasner speelt onder meer werk van Schumann en Strauss. ©(Foto: Nico van Velden)locatie

Het Oude Gemaal
Huygendijk 17
1703RG HeerhugowaardRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.