Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Snuffelmarkt

vrijdag 28 juni 10:29 2019 t/m maandag 19 augustus 10:29 uur


WIERENGERWAARD - Het is weer tijd op de Nieuwesluis een Snuffelmarkt te houden. Daarom wordt zondag 18 augustus een Snuffelmarkt gehouden, aanvang 11.00 uur, eindtijd 16.00 uur. (Bij slecht weer schuift dit twee weken door).

Iedereen heeft wel eens wat op te ruimen waarvan hij denkt dat weggooien altijd nog kan. Gebruiksvoorwerpen die lange tijd niet meer gebruikt werden, gereedschap, fietsen, spelletjes, meubels, kleding, sieraden, potten, pannen, servies; er is vast iets dat je wel (tegen enige vergoeding) kwijt wil.

Er worden geen kramen verhuurd. Deelnemers stallen hun koopwaar uit voor hun huis, in de tuin of waar dan ook in of rond de eigen woning. Deelnemers aan de snuffelmarkt zijn op afstand te herkennen aan de (zelf) uitgehangen vlag.

Omdat een markt voor bezoekers alleen interessant is als er genoeg te vinden is, vragen wij ook mensen in de omgeving van Nieuwesluis om mee te doen. Zij krijgen een plekje op de groenstroken langs de wegen van de Nieuwesluis, op het terrein van de haven, of bij mensen in de tuin.

In verband met de korte periode waarin een en ander georganiseerd moet worden, vragen wij geïnteresseerden zich nog deze week op te geven. Voorwaarde hierbij is dat het om niet-professionele handel gaat. Meld je daarom direct aan!

Het is ons bekend dat er ook plannen zijn voor Pauwenpopop dezelfde dag. De aanvang daarvan is 16:00 uur. Wat heel goed samengaat: bezoekers en standhouders kunnen na de markt gelijk door naar Wieringerwaard.

Aanmelden kan via Ed Pach tel.0640166824 / ed.pach01@gmail.nl.


©(Foto: )