• Alle

Start Complete Tarotcursus voor beginners en gevorderden in Zen Schagen

vrijdag 4 oktober 2019 20:00 - 22:00 uur


SCHAGEN - Paragnost Frank van Hemert start op 4 oktober 2019 in ZEN Schagen aan de Kaagweg vanaf 20:00 uur met een volledige cursus Tarot voor iedereen die meer inzicht in het leven wil krijgen.

Van Tarotkaarten gaat een bijna mystieke aantrekkingskracht uit. Tarot is veel meer dan toekomst voorspellen of waarzeggerij. Kennis van Tarot is eigenlijk onmisbaar voor iedereen die aan de persoonlijke ontwikkeling werkt. Er ligt ongelooflijk veel eeuwenoude kennis in de kaarten opgeslagen.

Alle symbolen van alle Tarotkaarten zullen uitgebreid behandeld worden. Je ontvangt een Tarotspel en een uitgebreid naslagwerk dat we tijdens de lessen zullen behandelen. De aankleding van de werkruimte komt aan bod, evenals de omlijsting en de inhoud van Tarotconsultatie. Tijdens de cursus word je in een rustige, veilige en warme omgeving bekend met het Tarotspel door voorbeelden uit je eigen verleden te herkennen in de kaarten. Daardoor kun je jouw eigen geschiedenis en toekomst als kapstok en naslagwerk gebruiken.

Cursusleider is de in Schagen wonende paragnost Frank van Hemert, o.a. bekend van zijn boek "Veritas Compacta". Deze cursus wordt door hem al jarenlang in andere centra verzorgd en is vanaf nu in Schagen te volgen. Aanmelden kan telefonisch via 06-30835367 of via e-mail: tarot@FrankvanHemert.info

Informatie en locatie:
Adres: ZEN Schagen, Kaagweg 2A, 1741 LD, Schagen
Startdatum: vrijdagavond 4 oktober 2019
Lestijden: vrijdagavonden van 20.00u tot 22.00u
Investering: €30,- per lesavond
Duur: 16 lessen verdeeld over 5 maanden

Meer informatie op http://www.FrankvanHemert.info