• Alle

Verbindingswandeling Samen op Weg met lunch

zaterdag 21 september 2019 11:00 uur


De verbindingswandeling 'Samen op Weg' wil oude en nieuwe groepen Haarlemmermeerders laten ontdekken: We zijn in Haarlemmermeer samen op weg. Het grootste deel van de inwoners in Haarlemmermeer komt 'van buiten'. Beginnende met migranten vanuit Zeeuws-Vlaanderen en West-Brabant, vervolgens de Friezen en Amerikaanse expats en de laatste jaren vanuit Syrië, Afghanistan en Eritrea. In een wandeling van 3 tot 4 kilometer gaan groepjes met elkaar in gesprek over hun geschiedenis. Al wandelend van de Boskern naar het Historisch Museum in het bos zoeken ze: 'Wat is hier anders dan in onze eigen dorpen? Wat hebben we hier meegemaakt? En vooral: wat hebben we hier samen?' In het museum lunchen de wandelaars met elkaar. 

De wandeling is van 11.00 tot 16.00 uur. Kosten 5 euro. Vertrek vanaf het parkeerterrein bij De Boskern. Opgeven voor 12 september: vluchtelingeninhaarlemmermeer@gmail.com of app / sms naar 06-16040860.

vluchtelingenhaarlemmermeer.nl






De Polderjongen van Karel Gomes op het Polderplein. De Polderjongen van Karel Gomes op het Polderplein. ©(Foto: Rien Wattel)

Het logo van Platform Vluchtelingen Haarlemmermeer. Het logo van Platform Vluchtelingen Haarlemmermeer.



locatie

Wijkcentrum De Boskern
Liesbos 24
2134SB Hoofddorp



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.