• Alle

Verhalenavond: overal liefde!

dinsdag 26 november 2019 20:00 uur


SCHAGERBRUG - Wat is liefde eigenlijk? Hoe ziet het eruit? Kunnen we het allemaal ervaren en zijn er ook grenzen aan de liefde? De verhalenavond van Zinvol Zijpe 26 november staat in het teken van de meest waardevolle emotie.

Ontelbaar veel films en boeken gaan over de zoektocht naar de liefde. Liefde voor een partner, voor een kind of iemand anders. Zegt de Bijbel er eigenlijk ook iets over? Tijdens de verhalenavond vertelt Erik Jan Tillema van Zinvol Zijpe bekende en minder bekende liefdesverhalen uit de Bijbel. Daarnaast vertellen mensen uit de Zijper polder wat de liefde voor hen betekent en hoe zij het hebben gevonden. Verhalen dus over en van mensen van hier en nu.

Tussen alle verhalen door is er muziek: Annelies Komen uit Schagen speelt op de piano en Joke van Geebergen zingt. Natuurlijk liedjes die aansluiten bij het thema.

De avond is voor iedereen die zich graag wil laten inspireren door de liefde. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Locatie: kerk van Schagerbrug, aanvang 20 uur. Na afloop is er de gelegenheid om met een drankje na te praten over de verhalen. Meer informatie: www.zinvolzijpe.nl






Kunnen we allemaal liefde ervaren? Kunnen we allemaal liefde ervaren? ©(Foto: Sathya Tripodi)



locatie

Kerkje van Schagerbrug
Schagerweg 38a
1751CC Schagerbrug



Route planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.