Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Voorjaarsvakantie Super Jumping

dinsdag 18 februari 11:00 uur


Springen is leuk en gezond! Woensdag 19 februari, in de voorjaarsvakantie, kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven tijdens Super Jumping. In de Spartahal, in Schagen staat de zaal vol met verschillende springkussens waar eindeloos op gesprongen en geklommen kan worden! Dit keer is er ook een prikkelarm uurtje.

Springen in de vakantie met 12 springkussens!

Super Jumping is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn springkussens speciaal voor de jongere kinderen en springkussens die uitdaging bieden aan de grotere kinderen. Zo staan er de Swing 'm off, verschillende stormbanen, Jungleworld en een luchtkasteel! In totaal staan er maar liefst 12 springkussens.

Gezond en leuk!

Voor maar € 5,- kun je je helemaal uitleven op de springkussens. Dat is inclusief gezonde snacks (fruit) en onbeperkt water. Super Jumping Schagen duurt van 11.45 tot 15.00 uur.

Super Jumping vindt alweer voor de derde keer plaats. Er zijn nu twee tijdsblokken waaruit je kunt kiezen. Van 11.45 uur tot 13.15 uur en van 13.30 uur tot 15.00 uur. Grote drukte op een piekmoment wordt zo voorkomen.

De prijs is per tijdsblok. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 18 februari. Bij het aanmelden kies je een tijdsblok en voor beide tijdsblokken geldt een maximum van 250 deelnemers. Dus wees er snel bij.

Heb je een Meedoenpas van de gemeente Schagen? Dan is het gratis als je je aanmeldt met een mailtje naar schagen@teamsportservice.nl. Neem wel je Meedoenpas mee naar Super Jumping. De Meedoenpas van 2019 is nog geldig. Binnenkort wordt de Meedoenpas 2020 verspreid.

Prikkelarm uurtje

Voor het eerst is er ook een prikkelarm uurtje van 10.30 tot 11.30 uur. Het maximale aantal deelnemers hiervoor is 50. Ook voor het prikkelarme uurtje moet je je wel eerst aanmelden. De blowers die de springkussens opgeblazen houden maken wel geluid en kunnen we niet uitzetten.

Meer informatie

Super Jumping Schagen wordt georganiseerd door Team Sportservice Schagen, Burgerfarm Verhuur en Schagen Actief. Deelname is op eigen risico en de ouders blijven verantwoordelijk voor de kinderen. Een begeleidende volwassene is verplicht voor kinderen die jonger zijn dan 8 jaar. Begeleidende ouders hebben vrij toegang. Aanmelden: jouw.teamsportservice.nl/schagen. De Spartahal, Zuiderweg 2a. Meer info: Ciska Bosma; cbosma@teamsportservice.nl, 0224-21 47 74.

Nog meer klimmen?

Mis ook de Apenkooi dinsdag 18 februari niet! Sporthal Wieringen, Belterlaan 1, Hippolytushoef. Aanmelden vóór 12 februari. Kosten: 3 euro.


Supergezond jumpen in Spartahal. Supergezond jumpen in Spartahal. ©Foto Team Sportservice Schagen.locatie

Sporthal Wieringen
Belterlaan 1
Hippolytushoef